OK,kouknu kde to je,proberem to,a muze se to hodit do planu na projizdku
Diskuze
Datum: 26.01.2012
Titulek: Re: Kam na pstruhy
Datum: 27.01.2012
Tak jsme to s Pepazonem naplánovali. Na termínu se ještě domluvíme. Záleží na počasí. Jinak díky za tip. Můžem se tam zastavit.
Datum: 06.02.2012
JÁ CHCI UZENÝHO PSTRUHA!!!!! a změň nám Pepčo tu fotku jako..shodli jsme se,že oba na ní vypadáme jako dva kreténci :)
Datum: 06.02.2012
Titulek: Re: Re: antena
ahoj,,fotecky jsou jen co fotil patak,a jinak bylo s nama asi 5fotaku a nikdo nedodal nikomu ani jednu,,,,neni problem jen nam dodejte nejake jake budete chtit a dame na profil
Datum: 25.01.2012
Titulek: Úplné těšeniště
Ten nápad se stránkami je fakt super!!! Jeseníky dokonalý!
Oba se moc těšíme na další akci(nevím kdo víc-hraje si na tvrďáka,ale určitě by vyrazil nejradši hned) Já si taky kolikrát říkám: Kašeová Ty blbko netěš se,nebude ti to utíkat... Ale vono se mi to těší úplně
SAMO!!! :D
Datum: 24.01.2012
Titulek: Jesenik
Odedneska setrim,mene jist mene pit malo jezdit(autem) protoze se najim a napiju a zajezdim po Jeseniku,
Titulek: PohlreichTour
Ty vado Pohlreich tour jako dobrý, ale kdo bude jíst za mě? :D (ne že bych jídlo k životu nepotřebovala,ale při porcích,které se běžně v restauracích podávají kontra těm co opravdu sním,mi přijde stejně tak účinné hodit prachy do kanálu :D ) a zas jako nechci mít tlustýho manžela :D. Jinak už se samozřejmě moc těšíme.
2Pepa: Super nápad tahle stránka ;)
Titulek: Re: PohlreichTour
Vlasta ti pomůže, nebo si dáš dětskou porci :-)
Datum: 25.01.2012
Titulek: Re: Re: PohlreichTour
Tsive to právě nechci aby mi pomáhal :D Řikám,že nechci mít tlustýho muže :) on už má totiž línou ženu a pak by nechtěl bejt nahoře ;) :D ale dětský porce by šly...to je dobrý..to se mi líbí :)
Datum: 23.01.2012
Titulek: vtip
Farářovi se ztratí papoušek, tak se během mše ptá.
- Kdo má ptáka?
Všichni muži zvednou ruce nahoru.
- Ne ne, jinak. Kdo viděl ptáka?
Všechny ženy zvednou ruce nahoru.
- Och bože, tak takhle. Kdo viděl mého ptáka
Všichni ministranti zvednou ruce...