Musit tez podekovati.bylo to super.Ja jiz nemam ani jedno kacovske.
Diskuze
Datum: 26.03.2012
Titulek: Re: Kácov Tour
Datum: 11.03.2012
Titulek: Vtip:
Cigán vyhraje ve sportce a koupí Mercedes.
Jede po dálnici a najednou píchne kolo.
Zastaví zvedne auto na hever a začne ho měnit.
Okolo jede druhý cigán v žiguli.
Zastaví ,vezme tyč, rozmlátí okno mercedesu a zakřičí:
"Ty dodělej kola a já seberu rádio!
Datum: 14.03.2012
Titulek: Re: Vtip:
:-)
Datum: 03.03.2012
Titulek: Kurz tančení na rozjetý párty
Posílám odkaz na tutoriál kurzu tančení. Někomu se to snad hodí. :-D
https://www.youtube.com/watch?v=yrctMvIWpG0
Datum: 26.02.2012
Titulek: Vtip
Krásná dívka ve velmi těsné kožené sukni čeká na autobus. Jenomže, když přijede autobus, zjistí, že sukně je tak úzká, že ani nezdvihne nohu,aby mohla nastoupit. Sáhne rukou dozadu a kousek rozepne zip. Ale sukně pořád drží stejně a nepovolí. V panice sáhne znovu dozadu a rozepne zip ještě víc,ale sukně pořád nic. Všichni lidé se dívají, tak dívce je to už nepříjemné, tak sáhne znovu dozadu a zip rozepne až do konce. Vtom cítí, jak ji nějaký muž zezadu chytne za boky a vyzdvihne ji do autobusu. Dívka se naštve, otočí se k muži a začne mu nadávat: Co mě tady člověče osaháváte? Vždyť se ani neznáme!
A chlap na to: No,vzhledem k tomu, že jste mi už 3x rozepla poklopec, tak jsem si myslel, že už jsme přátelé.
Datum: 23.02.2012
Titulek: Nedele
Dame si vedet,a mohly jsme objet komin,uvidim jak ja a cas
Datum: 22.02.2012
Titulek: Pozdrav
Zdravim lidicky.Koukam ze to zde docela vazne.Vcera byl kolega garazista prosjet sveho v-stromu.Odmne trochu vetsi zavideni.Ale ja se dockam jednou a uvidite to toco.Zdravim ted Patrika a dodatecne vse nej k svatku.
Datum: 22.02.2012
Titulek: Re: Pozdrav
Díky. No jestli bude o víkendu hezky tak asi hodim bat. do motorky a jedu se prostě projet. Už jezdej pinďouři. jaro je tu :-D
Datum: 23.02.2012
Titulek: Re: Re: Pozdrav
Jo jo taky jsem o tom premyslel ale az v nedeli.
Datum: 26.01.2012
Titulek: Kam na pstruhy
TAk tomu rikam pekne foto na profuli.jen mi tam nekde chybi ten muj novej mazel.
Mam dalsi tip pro lidicky a obzvlast Pepazona.V pilnikove delaji uzasne uzene pstruhy.Muzes si ho i tam sam ulovil.Je to pepo pro tebe dalsi navrh kam udelat vilet.Ale ten pilnikov bych urcite zaradil.Musi se tam ale volat dopredu at se pak neceka.Prstruh se udi 2 hodky.